Nettverk/Wifi

Vi leverer løsninger som gjør slik at din bedrift får god wifidekning i hele lokalet. Noen ønsker også et intern nett og gjestenett, dette kan gjøres både kablet og trådløst.

Leverandøren kan se om linjen er aktiv eller nede, men kan ikke identifisere årsak dersom det er  lokal feil. Med vår servicefunksjon får vi beskjed om nettet er nede, kan identifisere feilkilde og bistå  med rettelser. Dette fører til høyere oppetid og en mer effektiv hverdag. 

Wi-Fi dekning som sikrer effektivitet på arbeidsplassen

Trådløse tilgangspunkter fra oss muliggjør flere tilkoblede enheter, høyere hastighet, og tilbyr alternativer for å møte ethvert behov til en attraktiv pris.
Fra kontoret, til parkeringsplassen, og overalt i mellom. Du kan også forvente samme pålitelige signalstyrke uansett hvilken enhet du bruker.

Kun med ruter og uten aksesspunkter:
God dekning med aksesspunkter:

Pålitelig Wi-Fi og bedre dekning?

Vi leverer det!

Nettverket er selve nervesystemet i virksomheten, det skal sørge for at data bringes til og fra mellom mennesker og maskiner. Vi skreddersyr løsninger etter dine behov.

Kundereferanser

Trådløs nettverk

Stabilt internett er som sagt noe vi er totalt avhengige av. Flere bedrifter har i dag ett eller fler områder i der Wifi dekningen er begrenset. De fleste opplever også fra tid til annen å ha problemer med å koble seg på, og må derfor kjøre en restart av sin router. Merkevarene vi leverer har stadig vært i toppen på ytelsestester og deres WiFi er ingen unntak.

Når ting bare skal fungere

 

Vi i IKT Partner 24 sørger for at din bedrift er godt dekket hva gjelder telefoni, nettverk/bredbånd og ikke minst skytjenester.

Vi har kunder over hele det langstrakte Norge, vårt satsningsområde er SMB marked.
Vi hjelper alt fra små og mellomstore bedrifter.
Som totalleverandør sørger vi for både salg, installasjon og service av våre løsninger.
Hos oss får du et nummer og forholde deg til samt egen rådgiver.

 

Be om tilbud til din bedrift