Din bedrifts komplette IT & Telefoni leverandør

Hvem vi er

IKT Partner 24 er en totalleverandør av IT og telefonitjenester. For deg betyr dette at du har et kontaktpunkt for alle dine tjenester levert av oss. Vi er en liten bedrift med 15 ansatte og 19års erfaring i bransjen, og holder til i trivelige lokaler på Ensjø i Oslo. Vi jobber lokalt og omegn.

Hva vi gjør

Vi i IKT Partner 24 hjelper deg med å velge riktig telefonløsning, skreddersy pakker for internett og IT. Vi samarbeider med de største aktørene i Norge som blant annet: Telia, Microsoft, Global Connect, Altibox. IKT Partner 24 hjelper deg med en problemfri digital hverdag. Sett ut dine IT-oppgaver til oss, så du kan fokusere på din kjernekompetanse.

Ansatte
0
Års erfaring
0
Fornøyde kunder
0

Hva sier kundene våre

Våre samarbeidspartnere

Vi har store og anerkjente samarbeidspartnere, og dekker hele verdikjeden og bredden i IT & Telecom – bransjen. For å kunne levere den beste løsningen til våre kunder, samarbeider vi med de fremste leverandører på området. Avtalene våre handler alltid om langsiktige forhold. For oss er det derfor viktig å ha partnere som forstår kundens behov og utfordringer, slik at vi sammen kan løse disse.

Merkevarer vi fører

Vi er stolte av å kunne tilby produkter av høy kvalitet. Vi vet hva du som kunde forventer, og har derfor et kompromissløs forhold til kvalitet. Derfor tilbyr vi sterke merkevarer og gir våre kunder gratis rådgivning.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Det er ikke enkelt å vite hva som vil være en smart og lønnsom løsning for nettopp din bedrift. Kontakt oss for en hyggelig prat!